Άδραξε τη μέρα σου

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

το 4ari.gr


Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν 3 χρόνια, όταν μια ομάδα παιδιών, όλοι τους φοιτητές του ΤΕΙ Καβάλας, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα site.
Με πολλές ιδέες και αρκετή όρεξη έγιναν οι πρώτες συγκεντρώσεις και τα θεμέλια στήθηκαν. Πρώτο στόχος η εύρεση ονόματος για το forum. Ακούστηκαν πολλές ιδέες αλλά στο τέλος επικράτησε το "4ari", ονομασία που έχουν δώσει οι φοιτητές στο λεωφορείο που τους πηγαίνει στο ΤΕΙ, καθώς έχει τον αριθμό 4.
Σιγά σιγά λοιπόν ξεκίνησε η λειτουργία του και από την αρχή υπήρχαν θετικά δείγματα. Οι πρώτοι φοιτητές που άρχισαν να το δουλεύουν ανακάλυψαν ένα site με μη κερδοσκοπικό σκοπό, το οποίο πρόσφερε βοήθεια για τα μαθήματα και αποτελούσε μια ευχάριστη παρέα για όλους. Αυτή τη στιγμή αριθμεί κοντά στα 1500 μέλη και με τον καιρό η παρέα θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Ανακοινώσεις και διοικητικά θέματα του ΤΕΙ, θέματα εξετάσεων, βίντεο, κουτσομπολιό εις βάρος καθηγητών, μουσικά νέα και γενικά ότι άλλο έχει σχέση με το ΤΕΙ Καβάλας και όχι μόνο είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο site.
Ένα portal -forum που δημιουργήθηκε από τους φοιτητές για τους φοιτητές και πραγματικά χαίρομαι που είμαι μέλος του.

διεύθυνση: http://www.to4ari.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου